Időszakos orvosi vizsgálatok

2010.10.15. 11:51

Az időszakos orvosi vizsgálatokkal kapcsolatban felmerült  problémák kezelésére, szabűlyozására az ACE és az RMFSz megállapodást kötött. A Munkavédelmi Törvényben előírt 30 napos értesítési határidőt módosítottuk 60 napra, szabályoztuk a karton átadását.

A megállapodást itt olvashatjátok.

 „A Maplész és a Telenor között kialakításra került új konstrukció eredményeképpen a dolgozói hívószámok Lakossági számlás tarifacsomagba kerültek átvezetésre. Fenti módosítás következtében ezen új előfizetői szerződésekre vonatkozik a magas forgalmi összeghatár elérésének ellenőrzése, melynek pontos meghatározása a Telenor Általános Szerződési Feltételeiben szerepel:

Tájékoztató

2010.10.11. 17:41

Egyes kollégák az alábbi üzenetet kapták a  Telenortól  "Az ügyfélszámán magas forgalmat észleltek és 24 óra múlva korlátozzák a kimenő hívásait, az előleg befozetés érdekében hívja fel a 1220-at" ebben az esetben az alábbiakat kell tenni:


Fel kell hívni a 1220-at és ott mérlegelni fogják az előleg befizetést. Akinek régebbi számla múltja van annak megnézi az ügyfélszolgálat, hogy a múltban milyen volt a számlafizetése, és ha nincs gond a malévos/aeroplexes időszakban a számlák fizetésével akkor eltekintenek ettől a befizetéstől. És mindjárt meg is emelik a limitet. Ezt sajnos csak egyénileg lehet intézni, ezért lakossági a csomag. 
süti beállítások módosítása