A Magyar Polgári Légiszállítási Szövetség 2010 szeptemberében kötött szerződést a Telenor Magyarország Zrt-vel mobiltelefon szolgáltatás igénybe vétele céljából, 2012 októberéig változatlan feltételekkel.

A Telenor 2012 júliusában jelezte, hogy a külső körülmények változása miatt változatlan feltételekkel nem tudja tovább biztosítani a szolgáltatást. Azóta folynak a tárgyalások, már az utolsó lépéseknél tartunk, ezért tájékoztatunk bennetek a várható fontosabb változásokról:

-         A változatlan előfizetési díj mellett 381Ft kiegészítő előfizetési díjat kell fizetni, amely nem lebeszélhető. A díj megszűnik, ha a telekommunikációs adót eltörlik.

-         A percdíjak 0,935Ft-al emelkednek.

-         A hívásátirányítás percdíja 0,5Ft-al emelkedik.

-         Az előfizetési díjban benne foglalt sms-ek száma a felére csökken.

-         Havi +50 sms-re lehet előfizetni 635Ft-ért.

-         A mobil internet elérés új rendszerben, jelentősen csökkentet (pl.: Hipernet 21 4200Ft) díjakkal - szerződésmódosítás nélkül természetesen a régi konstrukció él tovább.

-         A flottaszerződés előfizetői csak a Maplész tagszakszervezetek (Hunalpa. Hunacca, Lesz, RMFSz) tagjai, alkalmazottai, illetve a Maplész alkalmazottjai lehetnek. 

 

A még nyitott kérdések:

-         A Vezetékeshívó szolgáltatás lebeszélhetősége

-         Az adó és egyéb jogszabály változások automatikus követése az árban.

-         Kedvezményes készülékvásárlás

 

A szerződés megkötése után természetesen tájékoztatunk benneteket a pontos eredményről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr664858162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása