Csobbanj!!

2012.10.16. 17:32

Csobbanj, pihenj. Töltődj fel egy kis energiával Budapest és egyúttal Európa egyik legnagyobb és legszebb fürdő komplexumában a Széchényi fürdőben. A fürdő komplexum 3 külső 15 belső medencével és egy minden igényt kielégítő szauna világgal rendelkezik.

Kizárólag RMFSz tagok, pártoló tagok részére!

A Széchenyi fürdő belépő igénylésének rendje:
Maximum 1 napra lehet a tagnál(kivéve hétvége)
A belépő átvételekor mobil elérhetőséget kell adni.
Amennyiben a dolgozó a meghatározott időpontban nem szolgáltatja vissza a belépőt, úgy abban az évben kizárja magát a további igénybevételből. A belépő elvesztése esetén a belépő pótlásáról,új vásárlásáról az igénylőnek kell gondoskodni. 
Hétvégi igénybevételnél, amennyiben meg tudtok egyezni, hogy átadjátok egymásnak a belépőt akkor, ha az igénylőket már regisztráltuk, lehetőség van az átadásra.

A belépőt egy nap több tag is használni tudja nincs létszám korlát. Azonban nagyon fontos, hogy a belépő átadásakor regisztrálni tudjuk az igénybe vevőket. További információt a belépő kiadójától kaphattok.

Az igények leadása Kovács Istvánnál.
                                     Kovacs.Istvan@aeroplex.com
                                     Mobil:            06-202435574
                                     Céges mobil:  0620-9224383 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr804852466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása