Szerdán (8-án) szóban megállapodtunk a szerződés végleges szövegéről, csütörtökön (9-én) pedig a MAPLÉSZ aláírta a szerződést. Megállapodásunk szerint szeptember 14-étől a TELENOR rendszerében már elérhető a MAPLÉSZ flotta, vagyis keddtől lehet szerződni.
A reptér területén ügyeket intézni a Ferihegy I. terminálon a HUNACCA irodában, a Ferihegy II. terminálon a LESZ által megjelölt irodában, a hangáraknál (UHMB épületek), pedig az RMFSz irodában lehet. A Lurdy házban a GSZSZ irodába (Kozekné, Aranka irodája) kell menni. Mindenki érdeklődjön a szakszervezeti bizalmiaknál, mert különböző időpontokban lehet ezeken a helyeken ügyeket intézni.
A munkáltatók szerinti megoszlás a következő:
 
 Malév Zrt munkavállalói: 
  • HUNACCA iroda I. terminál
  • LESZ által megjelölt iroda II. terminál
  • RMFSz iroda UHMB „B”, hangárfolyosó
  • Lurdy-ház (Tömpe József GSZSZ, Aranka irodája)
 
Aeroplex Kft munkavállalói:
·        RMFSz iroda UHMB „B”, hangárfolyosó
 
MALÉV GH Zrt. Munkavállalói
  • LESZ által megjelölt iroda II. terminál
 
MALÉV Air Tours Kft munkavállalói
  • Lurdy-ház (Tömpe József GSZSZ, Aranka irodája)
 
Trenkwalder Kft munkavállalói
  • HUNACCA iroda I. terminál
  • LESZ által megjelölt iroda II. terminál
  • RMFSz iroda UHMB, „B” hangárfolyosó.
  • Lurdy-ház (Tömpe József GSZSZ, Aranka irodája)
 
ABC Kft munkavállalói
  • LESZ által megjelölt iroda II. terminál
 
Airport Security Kft. (csak szakszervezeti tagoknak)
  • Lurdy-ház (Tömpe József GSZSZ, Aranka irodája)

 
Az ügyintézés folyamata:

1.       Az ügyek intézését a szakszervezeti irodákban kell kezdeni, ahol egy „MEGBÍZÓI NYILATKOZAT ÉS MEGHATALMAZÁS”-t kell aláírni.
2.         Ezt követően Flotta váltás esetén mindenki megkapja a TELENOR-MAPLÉSZ szerződés 3. számú melléklete szerinti lapot/lapokat (ahány előfizetése volt eddig) amivel a munkáltatójához kell menni azért, hogy a munkáltató a vállalati SIM kártya tulajdonjogát átadja a munkavállalónak.
3.         Ha a fenti engedélyeket aláírta a munkáltató, akkor ezekkel a papírokkal az előzőekben felkeresett szakszervezeti irodákba kell visszamenni, az új szerződéskötésekhez szükséges engedélyekért (TELENOR-MAPLÉSZ szerződésalapján 1. számú melléklet alapján). Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy a MAPLÉSZ által megkötött szerződés alapján az eddigi 4 (1+3) szerződés helyett, 6 (1+5) szerződés megkötésére van lehetőség.
4.         A MAPLÉSZ-es engedélyek birtokában a fent felsorolt helyeken, vagy a Lurdy-házban a földszinti TELENOR üzletben (vagy bármely TELENOR üzletben) lehet intézni a flották közötti váltást.
5.         Új telefon előfizetés esetén a MAPLÉSZ engedély kiállítása után lehet intézni a papírmunkát a fent felsorolt helyeken.
 
Senki ne feledje magával vinni a személy igazolványát, még egy fényképes igazolványt (jogosítvány, útlevél) és a lakcímkártyáját.
Nagyon fontos, hogy minden igazolványa érvényes legyen.
 
Budapest, 2010. szeptember 10.
MAPLÉSZ

                                                          Ügyvivő testület

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr32288101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása