Maplész közlemény 4.

2010.09.01. 16:15

 

TELENOR-MAPLÉSZ mobiltelefon flottaszerződés Dolgozói Tájékoztató IV.

 
Tisztelt Kollégák!

 Röviden tájékoztatunk Benneteket a dolgozói telefon szerződésünk jelenlegi állásásról.

Folyamatosan dolgozunk a MAPLÉSZ-TELENOR flottaszerződésünk véglegesítésén, hogy a lehető legátláthatóbb legyen és a legkedvezőbb feltéteket érjük el számotokra.

Addig is a következő fontos részletekre szeretnénk felhívni figyelmeteket:

 

-         A Malév Informatikai Igazgató ígérete szerint a Malév mindenkinek kiadja a jelenlegi TELENOROS telefonszámát és SIM kártyáját, amit így akadálymentesen át tudtok vinni a MAPLÉSZ flottába,

-         a TELENOR tájékoztatása szerint a Malév csoportnak - kivéve az AeroplexET - szeptember 2-án lejáró dolgozói díjcsomagját meghosszabbította szeptember 18-ig, azaz csak utána kerülnek át publikus díjcsomagba a dolgozói előfizetések, (Az AEROPLEX szerződés szeptember 20-ig él, ezért ott addig kell dönteni a váltásról)

-         ha még hűségnyilatkozattal rendelkezel a Telenor felé, akkor is át tudod majd íratni előfizetésedet, meg tudod tartani a számodat, a telefonod nem kell átkódoltatnod többletköltségért,

-         kérjük türelemmel várj, hogy mikor és hol tudod intézni az átlépést. Megpróbálunk segíteni ebben is és közvetlen munkahelyed területén rendelkezésedre állni, az átírást ügyintézést,  stb.  illetően, 

-         ha a MAPLÉSZ flottát választod, akkor a munkáltató nem hozhat többé hátrányos helyzetbe.

-         az átmeneti időszak, a tárgyalásaink jelenlegi állása szerint sem többletköltséget sem többlet ügyintézést nem okoz, de rövid időn belül hírlevélben tájékoztatunk arról, hogy pontosan mit kell tenned, ha a MAPLÉSZ flottát választod.

 

A MAPLÉSZ nem kíván számháborúba bocsátkozni a munkáltatóval, hogy melyik szerződés a kedvezőbb, de el kell mondanunk, hogy míg a munkáltatót a mobilszerződés megkötésekor csakis az érdekelte, hogy a vállalat részére kössön jobb szerződést - nem foglakozva a munkavállalókkal - ,  ha a szakszervezetek nem lépnek fel, és nem kezdenek tárgyalni, akkor a jelenlegi Vodafone-os szerződés is sokkal rosszabb feltételeket tartalmazna a munkavállalók számára. Azért azt meg kell jegyeznünk, hogy a Malév Informatikai Igazgatóság által két napja kiadott tájékoztató több helyen nem fedi a valóságot. Például a Telenor ajánlatban szereplő vezetékes hívás vezetékes hívó szolgáltatással nem egy vezetékes körzetet jelent, hanem aki az opciót bekapcsoltatja (0 Ft havidíjért) az bármely vezetékes körzetbe telefonálva használhatja a kedvezményes díjat, valamint természetesen a TELNORNÁL a számlázás továbbra is másodperc alapon történik.

 

 

2010. szeptember 1.

 

a MAPLÉSZ ügyvivői

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr972264672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása