Maplész közlemény

2010.08.27. 20:08

 

Nem érdemes mobilszolgáltatót váltani!
A MAPLÉSZ tájékoztatója
Kedves Kollégák!
Az elmúlt napokban bizonyára sokat hallottatok a Malév telefonszerződésének megváltozásáról. A vállalatvezetés először botrányosan rossz feltételek mellett akart megállapodni a Vodafone-nal. Később a szakszervezetek fellépése nyomán valamennyit javultak az új szolgáltatónak kiszemelt cég árai, de még így is rosszabbak, mint a jelenlegi Telenor-szerződés feltételei. Ráadásul a számhordozás és a hűségszerződések problémái miatt az átállás sokakat igen rosszul érintene.
A MAPLÉSZ szakszervezetei ezért tárgyaltak a régi szolgáltató Telenorral. Tárgyalásainkon sikerült a régivel gyakorlatilag megegyező tarifákat kialkudnunk. Ezért a váltás anyagilag nem éri meg. Arra kérünk mindenkit, ne váltson mobil-szolgáltatót. Akkor jártok a legjobban, ha egyelőre vártok, amíg a Telenor jelenlegi Malév-előfizetéséből átkerültök a szintén Telenor által biztosított MAPLÉSZ-előfizetésbe.
A jogászok már kidolgozták a szükséges szerződéseket, amelyek a jövő héttől várhatóan megköthetőek. Hamarosan közreadjuk, hogy melyik Telenor üzletben lehet szerződni. Mivel az átmeneti időszakról is megállapodtunk, a váltás így semmilyen kényelmetlenséggel sem jár, szinte észrevétlen (és költségmentes). De a legfontosabb: maradnak az eddig megszokott kedvezményes árak, hűségszerződések.
A cégvezetés pedig elgondolkodhat, legközelebb is megpróbálja-e a közbeszerzés versenyét kikerülve, gyanús eljárással nehéz helyzetbe hozni saját dolgozóit. Bármilyen kérdéssel keressétek területi szakszervezeti képviselőtöket!
Barátsággal,
A MAPLÉSZ tagszervezetei (RMFSZ, LESZ, HUNACCA, HUNALPA, GSZSZ).         2010. augusztus 27.
* a letöltések közt megtaláljátok a Telenor (Pannon) és a Vodafone árait!

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr622252882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jet 2010.08.27. 21:13:26

Ezek szerint nem mindíg jön be a Malév vezetés ármánykodása. :-)
Remélem működni fog a Maplész flotta, én biztosan oda megyek.
Örülök, hogy sikerült, ráadásul ez egy nagyon jó példa arra, hogy érdemes a szakszervezeteknek összefognia.
Szerintem sok dolgozó nevében kell megköszzönni a Maplésznak, de én biztosan megteszem itt és most legalább a saját nevemben. Köszönöm.
süti beállítások módosítása