Mobil tender hirek

2010.08.23. 23:51

A Malév mobiltenderrel kapcsolatos újabb Maplész közleményt itt olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr272242653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

β@XY 2010.08.24. 13:48:31

Olvastam a MAPLÉSZ közleményét a telefonos maffiázás ügyével kapcsolatban. Abban a vonatkozásban igazuk van hogy a törvényeket maradéktalanul betartva nem kell hogy figyelembe vegyék a szakszervezetek véleményét az tenderrel kapcsolatban. Hogy nem is óhajtják tudomásul venni a véleményünket az már nagyobb baj.Ha nem alakul ki előre mutató párbeszéd a két fél között akkor bizony rossz döntések születhetnek.(mint a mellékelt ábra is mutatja)

A MALÉV illetékes vezetői úgy látszik már megint erőből gondolkodnak.Rövidtávú szemellenzős gondolatmenetükben csak egy bökkenő van.Hogy a munkavállalók ezt teljesen szabadon dönthetik el hogy milyen telefonos társaság milyen tarifacsomagját választják.Az én esetemben csak a tarifacsomag váltás miatt éves szinten 42000 Ft többletkiadást jelente. (4db telefon)Bolond lennék megkötni egy ilyen munkavállalói szerződést. Nem hiszem hogy sokat tévedek ha a jelenlegi közel 5000 munkavállalói csomag egy új flottaszerződésben landolna megfejleve még párezer előfizetővel ha előnyös feltételeket kapnánk egy cégtől.A MALÉV meg megint magáénak tudhatna egy elfuserált szerződéskötést......Nagyon rosszmájú lennék ha az üzletkötőket vadi új VODAFONE feliratú BMV-kell látnám újra?????

csirillo 2010.08.24. 20:22:59

Én is utálom már ezt a fajta szarrágást, ami itt a cégnél folyik. Se munkaruha, se kedvező Telenor előfizetés. Az biztos, hogy én nem megyek másik szolgáltatóhoz és remélem, hogy mások is osztják a véleményem és sikerül leválva a Malévtól egy saját flottát létrehozni. Már csak azért is mutassuk meg nekik!

Jet 2010.08.25. 23:19:48

Szerintem az a leggusztutalanabb benne, hogy az un malév vezetők arra sem képesek, hogy tájékoztassák az embereket és ha valaki megkérdezi mi lesz velünk még le is csesznek érte, hogy örülj hogy itt dolgozol és kuss. Majd ők tudják. Persze neki van ingyen telfonjuk ingyen kocsi ingyen benzinnel a szép fizetésük mellé. A MALÉV vezetésnek nevezett csürhe közben tönkreteszi a Malév mellet már az ACE-t is. A mobiltenderről még csak annyit, hogy a MALÉV vezetés menjen a ...ba az ajánlatával, majd 2 év múlva megint megakar szivatni, vagy hamarabb ha gondol egyet. Nem szabad mégegyzer bedőlni nekik bármit ajánlanak. remélem a Maplésznak sikerül jót kötni.
süti beállítások módosítása