Mobil tender hírek

2010.08.05. 12:49

Mai napon tájékoztatót kaptunk a Malév Zrt.-től a mobil tender alakulásáról. Ruttkay Balázs Informatikai Igazgató elmondta, hogy a tenderben nagy hangsúlyt fordítanak a munkavállalói csomagra, de részleteket még nem tudott elárulni, mert a tárgyalások még folynak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr742200668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

β@XY 2010.08.09. 17:54:57

Nesze semmi fogdmeg jól!!!!
De most nagyon megnyugodtam.Jó kezekben van a mobil tendereztetés ügye.Hiszen még a munkavállalói csomagra is nagy hangsúlyt fordítanak!Csak az előjelet nem tudjuk,hogy min van a hangsúly.....
Mert ugye a KSZ is csak azért lett felmondva hogy több szabad ideje és jövedelme legyen az alkalmazottaknak......Vagy mégsem??

""A légitársaság közleménye szerint a vállalat vezetése rugalmas, a vállalat számára kisebb költséget jelentő a versenytársak körében is alkalmazott kollektív szerződés megkötésére törekszik""

Ne legyen igazam,de a mobiltender ügyében az én olvasatomban ez a rugalmasság azt jelenti hogy ezentúl mélyebben kell belenyúlnunk a pénztárcánka......Főleg ha arra gondolok hogy egy fegyverkereskedő kezében van az egész dolog...
süti beállítások módosítása