Koszorúzás a hangárban

2010.04.27. 11:31

2010. április 28-án 10 órakkor az Aeroplex és az RMFSz koszorúzást tart a 2-es hangárban az 1994-es repülőgéptűzben elhunyt kollégáink emléktáblájánál. Az Ace részéről Nyulász András Operatív vezető vesz részt a megemlékezésen.

 

Az ETF a világ 19 országa után egész Európában megakarja honosítani azt a kezdeményezést, hogy minden évben egy napon minden országban megemlékezzenek azokról a dolgozókról akik munkavégzés közben vesztették az életüket. 1985 április 28-ban Kanadában szervezték meg az első megemlékezést. Különös aktualitása van ennek a kezdeményezésnek akkor amikor körülöttünk azt látjuk, hogy a munkáltatóknak egyre kevésbé fontos a munkavédelem, a dolgozók biztonsága, és évente több mint kétmillió ember hal meg munkabelesetekben. Több mint ahány háborúban vagy az AIDS-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr321955738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása