Aktualitások

2010.02.19. 10:12

A 2010. február 15-én megtartott választmányi ülésen Hajsó Viktor is részt vett.

Tájékoztatást tartott az ACE és Malév pillanatnyi helyzetéről. A Malévról elmondta, hogy a február 9.-i közgyűlésen (bár a jelek arra mutattak) sem született a helyzetet rendezni tudó megállapodás. Ezért a cég finanszírozása továbbra sem megoldott. Kérdésre, hogy a februári munkabérek kifizetésre kerülnek-e időben elmondta, hogy szerinte nem fognak megismétlődni a tavalyi események. Az ACE-ról kicsit részletesebben beszélt. A Malév helyzete miatt több lehetséges variáció is elképzelhető a cég jövőjét illetően, bár ebből legalább két esetben az eladás az egyik alternatíva. A helyzet miatt megszakította a külföldi tárgyalásait, amelyen a Suhoj Superjet bevezetésében és karbantartásában résztvevő cégek voltak jelen.

 A munkaruha helyzetről a következő tájékoztatást tudjuk adni:

A céggel tárgyalásokat folytatunk a munkaruha rendszer átalakítása miatt, az eddigi rendszer helyett egy választható munkaruha juttatás lesz bevezetve, erről most folynak a tárgyalások. Egyébként, akinek a munkaruhája olyan mértékben elhasználódott, hogy már hordhatatlan, azt minden képen jelezze a helyi vezetőnek. A raktárban tudomásunk szerint nem nagyon van munkaruha, a Malév most akarja kiírni a munkaruha tendert. A témában jövő héten tartunk újabb tárgyalási fordulót.

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr561772609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shakur83 2010.02.23. 21:30:02

Egy kérdés a sok közt?
Aeroplex igazgatóhoz mért nem vált ki az ACE a MALÉVBÓL MÉG RÉGEBBEN?
süti beállítások módosítása