A mai napon az RMFSz és az Aeroplex Kft Ügyvezető Igazgatója aláírta a 2009-es bérmegállapodást.

A részletek:
1.       A 2010. évi Cafeteria keret meghatározása (Kollektív Szerződés 16. pont f) bekezdés):
a)       A teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló éves Cafeteria kerete nettó 400.000 Ft, ha munkaviszonya január 1. és december 31. között fennáll. Ettől eltérő, éven belüli rövidebb munkaviszonnyal rendelkező munkavállaló Cafeteria kerete arányosan kevesebb.
b)       Részmunkaidőben dolgozó munkavállaló éves kerete a munkaidő hosszához igazodóan arányosan kevesebb.
c)       A Cafeteria keret felhasználásakor csak adómentes, illetve kedvezményes (25%-os) adózás alá eső elemeket lehet választani. Ehhez kapcsolódóan a Cafeteria szabályzat alapján igényelhető elemek az Üzemi Tanács és a munkáltató által közösen felülvizsgálatra kerülnek.
 
2.       A Cafeteria keret és a Kollektív Szerződés 16. pont d) bekezdése alapján önkéntes nyugdíjpénztári támogatás netto összege havonta összességében a minimálbér 50 %-ának megfelelő összegig adható.
 
3.       A Felek a 2009-ben érvényes, 25.000, Ft/fő/félév értékű üzemi eredményfüggő prémiumot összevontan kezelik. A prémium kifizethetőségének feltétel rendszerét a Felek a 2009. évi budapesti üzemi eredmény ismeretében határozzák meg.

 

Az Társaság és az ÜT a héten felfrissíti az ACE Cafeteria szabályzatot, a jövő héttől pedig elindulhat a nyilatkoztatás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr221666284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása