Mai napon a második egyezető fordulón vett részt az RMFSz a MALÉV négy szakszervezetével (HUNALPA, HUNACCA, MSZSZ LESZ) együtt. A munkáltatói oldalon a szokásos hármas Gauss úr nélkül.
Főbb pontok:
A munkavállalói oldal kért néhány adatot a társaságtól, kértük annak kimutatását, hogy a járulékváltozás mekkora megtakarítást eredményez jövőre.
A munkavállalói oldal a korábbi tárgyalások egyikén elhangzottakhoz hasonlóan ismételten kérte a munkáltatót, hogy gondoskodjon azon cafeteria elemek beszerzéséről, amelyeket nem terhel adó, ha még az idei év folyamán megrendelésre kerülnének.
Király József elmondta a választható elemek közül kettő tétel jöhetne számításba: az egyik az éves BKV bérlet, a másik a névre megrendelhető üdülési csekk. Ehhez megállapodást kellene kötni és a nyilatkozattételt megtenni. Felvetődik a kérdés, hogy mi történik akkor, ha nincs megállapodás és nem lesz Cafeteria keret.
Ezután, mivel nem közeledtek az álláspontok, a tárgyalást bezártuk. A következő forduló szombat 10:00.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1001592830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása