ACE Törzsgárda Ünnepség

2009.12.09. 17:55

A Humán Igazgatóságtól kapott téjékoztatás szerint az AEROPLEX Kft. Törzsgárda Ünnepség 2009. december. 18-án 14:00 kor lesz az A porta ROK épület 8/C teremben. Az érintettek személyes meghívót is kapnak a Társaságtól. Itt adják át a törzsgárda jutalmakon kívül az "ACE Kft-ért Emlékérmet", valamint az "Életmű Díjat". Gratulálunk minden jutalmazottnak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr471586273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

β@XY 2009.12.10. 20:32:03

Tisztelt Herr Óberokos Hazudozósos!!!

Minden túlzástól mentesen állíthatom, hogy a jelen gazdasági helyzetben aki ilyen szar repülőgépeket összevásárol,a működő gépeiket földrekényszerítí impotens beosztottaik csodálatos grafikonjai láttán......sorolhatnám holnap utánig......az előre megfontoltan rongálja és gazdasági csődbe vezeti a MALÉV és hozzá kapcsolódó leányvállalatokat.

Feltennék egy kérdést, de nem várok rá választ!!
Vajon ki tesz meg többet a cégért????? Aki szerény kis fizetéséből elbattyog egy munkaruha boltba és vesz magának egy új kezeslábast,mert fel sem merül benne már hogy nem neki kéne ezt állni,aki elmegy a TESCO-ba és vesz egy LED-es elemlámpát magának hogy lásson a sötétben is valamit
vagy az akinek már megint nem elég a régi vállati autó hanem szép új AKCIÓS Alfákat vetet valakivel, "mert megérdemlem" ......
Féljen az akinek félni valója van. A magam nevében mondhatom veletek vagyok tisztelt Óvári,Csorba,Sedlák urak és Tórh úrhölgyek.
süti beállítások módosítása