MAPLÉSZ Közgyűlés

2009.12.08. 22:46

A Magyar Polgári Légiszállítási Szövetség rendkívüli közgyűlésén vett részt az RMFSz. A közgyűlésen a következő napirendi pontokban szüóletett döntés:

1.      LESZ tagság.

2.      Ügyvivők választása.

3.      2008. évi gazdasági beszámoló, megvitatása

4.      Felügyelő Bizottság 2008. évi beszámolója

5.      2008. évi gazdasági beszámoló és FB beszámoló elfogadása

6.      2009. évi költségvetési terv megvitatása és elfogadása

7.      Egyebek, Légügyi Törvény módosítása.

1. Légiközlekedési Dolgozók Független Szakszervezete neve megváltozott a LESZ Légiközlekedési Egyesült Szakszervezetre, a Repülőtéri Forgalmi Dolgozók Független Szakszervezete megszünt, a jogutódja a lett a LESZ, mindkét szervezet tagja volt a MAPLÉSZnek így csak névmódosítsát és egyesülést kellett bejelenteniük.

2. A következő ügyvivőket választottuk meg:  GSZSZ: Tömpe József (egyben gazdasági ügyvviö lett); HUNACCA: Radván Adrienn; HUNALPA: Kiss Kálmán; LESZ: Csorba Attila;  RMFSz. Hortobágyi Ferenc.

3  Gazdasági beszámolóban minden rendeben volt, elfogadtuk.

4   Az FB mindent rendbe talált, néhány szervezetnek volt tagdíjhátraléka a múltban, de felszólításra rendezték azt.

5   FB beszámolót elfogadtuk.

6   A költségvetést elfogadtuk.

7   Egyebekben a Légügyi törvény ügyében elhatároztuk, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság elé terjeszzük a törvényben megfogalmazott anomáliákat. 

      A weboldalt feltöltéséről határoztunk, valamint a tagszervezetek közti szorosabb összefogásról és információ áramlásról.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr471584781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása