A Társaság kihirdette egy pénzügyi igazgatói körlevél útján, hogy nem teljesült az első félévi üzemi eredmény  ezért nem fizeti ki a júliusi fizetéssel esedékes prémiumot.

Az RMFSz ezért levélben kérte az ügyvezetést, hogy a 2008-as bérmegállapodás mellékletében szabályozott üzemi eredményfüggő prémium megállapodásnak amit a Társaság, az ÜT és az RMFSZ is aláírt tegyen eleget. A leírtak szerint hozzák létre a megállapodásban rögzített bizottságot az ÜT és az ACE által delegál tagokból, aminek feladata kideríteni, hogy mely terület illetve munkaköri szint hibája miatt nem teljesült a tervezett eredmény. Kimondja, hogy csak a hibás munkakörtől (köröktől) kell elvonni a prémiumot. Kértük konzultáción vitassuk meg miért nem a megállapodás szerint járt el eddig a cég.

Hajsó Viktor a konzultáción amin az ÜT is részt vett megerősítette, hogy nem teljesült az eredmény és kész létrehozni a bizottságot amibe Nagyhegyi Tibort, Orbán Lászlót és Bihari Sándort delegálta. Tudomásunk szerint az Üt a tárgyalás után jutatta el a bizottságba delegált tagok neveit, az első ülést a napokban tartják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr661356453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása