MAPLÉSZ közgyűlés

2009.06.26. 22:27

A Magyar Polgári Légiszállítási Szövetség (MAPLÉSZ) közgyűlést tartott 2009. június 25-én. (A több mint 2500 főt tömörítő Maplész tagjai: Gazdasági Szakemberek Szakszervezete, Hunalpa Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesülete, Hunacca Magyar Légiutaskísérók Egyesülete, Légiforgalmi Egyesült Szakszervezet, valamint a Repülőgép Műszakiak Független Szakszervezete). 

Az RMFSz is képviselte magát.

Témák: 2008-as Gazdasági beszámoló, valamint Felügyelő Bizottsági beszámoló, 2009-es tervek,  Ügyvivő Testület választása.

A Maplész jelenlévő tagszervezetei elhatározták, hogy a jövőben szorosabban együttműködnek a magyar polgári légiközlekedésben dolgozó munkavállalók érdekeinek védelmében, közösen állnak ki a sorozatos jogsértésekkel szemben amit a munkáltatók folyamtosan elkövetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr261211006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása