Válasz

2009.05.11. 17:35

Kedves Maros!
Nem értem a „vad elszántságot amivel próbáltok minket lenyomni”. Nem ellenetek küzdünk, hanem a tagságunk érdekéért.
 Mint volt ÜT elnök tudnod kell, soha nem avatkoztunk bele az ÜT ügyeibe, és elhiheted nem is fogunk. Nem akarunk semmi mást, csak megőrizni a reprezentativitásunkat. Mert nincs ennél fontosabb egy szakszervezet életében. Ez határozza meg a munkánkat a következő 3 évben.
A KSz módosítást a megszokott módon szavazta meg a Választmány. Szokatlan az volt, hogy a kissebségben, az elfogadás ellen szavazók egy része, nem tudta elfogadni a többségi döntést, és a macskába rúgás módjára kilépett a szakszervezetből. Nem igaz, hogy nem hiányoznak, hogy nem okoz problémát. De aki nem akar a tagunk lenni – az nem tud részt venni a döntési folyamatainkban, nem tudja befolyásolni a munkánkat – azt mi csak sajnálhatjuk.
Én sajnálok minden egyes tagot, aki kilép. Aki hozzánk fordul, hogy adjunk neki kilépő lapot azzal mindig megpróbálunk beszélni az indokairól, bár ez nehéz, mert nekünk mindig tiszteletben kell tartani az egyén döntési szabadságát. Persze aki a folyóson osztogatott kilépő papírt írja alá, az attól a lehetőségtől is megfoszt minket, hogy tanuljunk a kilépésének okaiból. Ráadásul külön szomorúság nekünk, ha ezek a kollégák képviselet nélkül maradnak.
Az egy teljes műszak mellőzését számon kérni rajtunk, kicsit furcsa, nem mi rúgtuk ki őket – ők hagytak itt minket.
Sok sikert neked is!
Genge

P.s.: Nem szük a kör, az oldal látogatotsága nagyon jó! Köszönjük a figyelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr351115475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása