ÜT választás

2009.05.11. 07:56

 

Kedves Maros!
Szeretnék segíteni, elolvasni a B@xy levelét, mert szemmel láthatólag nem sikerült a szándékainak megfelelően értelmezned.
Nem azt írta, hogy nincs az ÜT-nek pénze, hanem azt, hogy nincs pénz, ami felett rendelkezik. Gondolom, az egyértelmű, hogy a segélyek mindenkinek járnak, nem akar senki még döntést hozni róluk.
Azzal, hogy ki hol lakik, nem az otthonára gondolt az egyéni jelölteknek, hanem arra, hogy mind a négy másik egyéni jelölt a szoros baráti társaságodhoz tartozik, egy asztalnál ültök, azonos műszakban. Lehet, hogy ez személyeskedés, de ismersz, nem tudom nem kimondani a dolgokat, úgy ahogy a legjobb tudomásom szerint vannak.
Ha már itt tartunk, akkor néhány gondolat, tőlem.
Az a mondat, hogy a Kollektív Szerződés módosítás a Ludvig Gabi  hathatós segítség nyújtásával történt, erős elferdítése a dolgoknak. Nem a Gabi, hanem az általa képviselt műszak hathatós segítségéről, kell beszélni. Ráadásul, az RMFSz tagság többségének hathatós segítségéről kell beszélni, ha pontosak szeretnénk lenni.
A Galham esete ugyanez. Ha jól emlékezem, ott voltál ezeken az üléseken, így tudhatod az összes Galham változás is csak többségi vélemény alapján történhet, mint minden az RMFSz-ben.
Az, hogy a Gabi lenne a legnagyobb létszámú osztály egyetlen jelöltje, szintén tévedés: van rajta kívül még öt, igaz a másik műszakból.
Genge

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr361114345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maroshazi 2009.05.11. 14:40:50

Kedves Genge!
Polemizálunk napok óta a semmiről, ráadásul egy roppant szűk körben. Köszönöm segítségedet, de egy levelet még el tudok olvasni, nem értem ezt a vad elszátságot amivel próbáltok minket lenyomni. Honnan tudod hogy kivel ülök egy asztalnál és kik a barátaim? Beszélgess erröl a Pataki Sanyival.A KSZ módosítást nem a megszokott módon szavazta meg a választmány ha jól emlékszem, az biztos hogy mi akkor léptünk ki a Repölőgép MŰSZAKIAK Független Szakszervezetéből. És így jutunk el az ÜT választásig ahol már nagyon kellene az eddig csak válvonogatással elintézett RMFSZ-ből kilépett emberek szavazata. Eddig nem volt fontos a reprezentativitás, egy teljes műszak mellőzése nem jelentett problémát.A GALHAM-ról véleményem változatlan, mindketten tudjuk miért kellett bevezetni.
Csak a teljesség kedvéért a lakáskölcsön Humán és Pénzügyi Igazgatók valamint ÜT elnök együtt döntésével működik.
Részemről mától a választások végéig nem kívánok további vitákat folytatni ÜT ügyben.
További sok sikert!
Marosházi János
süti beállítások módosítása