Maplész Telenor Flotta

2012.03.10. 21:44

Sokan kérdezik meddig lehet használni a telefont: alaphelyzetben a munkaviszony megszünését követő 30 napon belül kell megszüntetni vagy publikus csomagra váltani a flotta szerződést.
Ez nem vonatkozik az RMFSz pártoló tagjaira, mert a pártoló tagságra váltott rendes tagság mellett tovább lehet használni a flotta szerződéses elöfizetéseket. Ennek feltételeiről a honlapunkon megtalálható alapszabályunkban olvashattok.

A váltást az ügyvivőknél kell kezdeményezni.

Közös megegyezésekről

2012.03.10. 21:35

A közös megegyezés azt jelenti, hogy a két fél számára kölcsönös elönyöket nyújtó megállapodást kötnek a felek.
A Malévnál felmondás alatt állóknál ez csak azt jelentheti, hogy a rendes felmondással azonos feltételek mellett, csak gyorsabban elérkezik az a pillanat mikor tisztázodnak a munkaviszony megszünésének pontos feltételei.
Az Aeroplexnél bonyolultabb a dolog. Mindenki személyre szoló ajánlatot kap a március 19-vel kezdödő héten. A pontos időpontot személyesen közlik majd - várjon mindenki türelemmel. Természetsen mindenkinek segítünk aki igényt tart rá. Jelen lehetünk az ajánlat megbeszélésénél, segithetünk az elkészült megállapodás tervezet megértésében.

Nönap alkalmából..

2012.03.08. 00:01

... nagy-nagy szeretettel köszöntünk minden asszonyt, feleséget, leányt, leányzót, lányt, kislányt, csajt, fiatalasszonyt, hölgyet, kisasszonyt!

Közös megegyezés

2012.03.06. 17:41

Az Aeroplex Humán Központ levélben kért minket, hogy tájékoztassunk benneteket:

A közös megegyezésről szoló személyes tárgyalások a március 19-ével kezdödő héten lesznek. A Humán Központ kollégái fognak mindenkit megkeresni, időpont egyeztetés céljából. Kérnek mindenkit, hogy türelemmel várják a megkeresést, korábbi időpontot egyeztetni senkivel sem lesz módjuk.

süti beállítások módosítása