Választmányi ülés!

2012.02.10. 08:29

Kedves Választmányi Tagok!

Az RMFSz ügyvivő testülete Választmányi ülést hirdet 2012. február 14-én (kedden) 9 órára az RMFSz irodába.

Napirend:

  • Csoportos létszámleépítés
  • Egyebek

 

A téma fontosságára való tekintettel minden Választmányi Tag megjelenésére számítunk.

 

RMFSz Ügyvivők

MALÉV létszámleépítés

2012.02.10. 08:23

A mai napon a Malév Zrt 1021 fős (teljes) csoportos létszámcsökkentést jelentett be a munkaügyi központnál, illetve a szociális partnereknek. A létszámleépítésben érintettek a konzultáció befejezése után a döntésről várhatóan 2012. február 27-március 5 után kapják meg az előzetes értesítést.

2012. február 17-én jogtanácsosunk az "A" portán keresztül megközelíthető MSzSz irodában vár minden RMFSz tagot, akinek kérdése van.

Az "A" portán jelezni kell, hogy az MSzSz irodába szeretnétek bemenni, egy Belépési Engedély (cetli) kitöltése után be lehet menni. Az állásidőn lévők ne próbálják meg használni a felfüggesztett belépőjüket!

 
 

A mai napon az Aeroplex 230 fős csoportos létszámcsökkentést jelentett be a munkaügyi központnál, illetve a szociális partnereknek. A létszámleépítésben érintettek a várhatóan 2012. március 02-án befejezödő konzultációk után kapják meg az előzetes értesítést.

2012. február 17-én jogtanácsosunk az "A" portán keresztül megközelíthető MSzSz irodában vár minden RMFSz tagot, akinek kérdése van. Az "A" portán jelezni kell, hogy az MSzSz irodába szeretnétek bemenni, egy Belépési Engedély (cetli) kitöltése után be lehet menni. Az állásidőn lévők ne próbálják meg használni a felfüggesztett belépőjüket!

Kérnénk mindenkit aki úgy érzi, hogy érintett az ügyben, és valamilyen méltánylandó szociális, családi, vagy egyéb okból az általánosnál súlyosabb problémát okozna neki a munka nélkül maradás, legkésöbb a február 17-i napon hozza a tudomásunkra, hogy a konzultácíó folyamán tudjunk róla beszélni.

Ezen a napon az állásidőn lévő munkatársaink is be tudnak jönni hozzánk.