A Magyar Polgári Légiszállítási Szövetség 2010 szeptemberében kötött szerződést a Telenor Magyarország Zrt-vel mobiltelefon szolgáltatás igénybe vétele céljából, 2012 októberéig változatlan feltételekkel.

A Telenor 2012 júliusában jelezte, hogy a külső körülmények változása miatt változatlan feltételekkel nem tudja tovább biztosítani a szolgáltatást. Azóta folynak a tárgyalások, már az utolsó lépéseknél tartunk, ezért tájékoztatunk bennetek a várható fontosabb változásokról:

-         A változatlan előfizetési díj mellett 381Ft kiegészítő előfizetési díjat kell fizetni, amely nem lebeszélhető. A díj megszűnik, ha a telekommunikációs adót eltörlik.

-         A percdíjak 0,935Ft-al emelkednek.

-         A hívásátirányítás percdíja 0,5Ft-al emelkedik.

-         Az előfizetési díjban benne foglalt sms-ek száma a felére csökken.

-         Havi +50 sms-re lehet előfizetni 635Ft-ért.

-         A mobil internet elérés új rendszerben, jelentősen csökkentet (pl.: Hipernet 21 4200Ft) díjakkal - szerződésmódosítás nélkül természetesen a régi konstrukció él tovább.

-         A flottaszerződés előfizetői csak a Maplész tagszakszervezetek (Hunalpa. Hunacca, Lesz, RMFSz) tagjai, alkalmazottai, illetve a Maplész alkalmazottjai lehetnek. 

 

A még nyitott kérdések:

-         A Vezetékeshívó szolgáltatás lebeszélhetősége

-         Az adó és egyéb jogszabály változások automatikus követése az árban.

-         Kedvezményes készülékvásárlás

 

A szerződés megkötése után természetesen tájékoztatunk benneteket a pontos eredményről.

Csobbanj!!

2012.10.16. 17:32

Csobbanj, pihenj. Töltődj fel egy kis energiával Budapest és egyúttal Európa egyik legnagyobb és legszebb fürdő komplexumában a Széchényi fürdőben. A fürdő komplexum 3 külső 15 belső medencével és egy minden igényt kielégítő szauna világgal rendelkezik.

Kizárólag RMFSz tagok, pártoló tagok részére!

A Széchenyi fürdő belépő igénylésének rendje:
Maximum 1 napra lehet a tagnál(kivéve hétvége)
A belépő átvételekor mobil elérhetőséget kell adni.
Amennyiben a dolgozó a meghatározott időpontban nem szolgáltatja vissza a belépőt, úgy abban az évben kizárja magát a további igénybevételből. A belépő elvesztése esetén a belépő pótlásáról,új vásárlásáról az igénylőnek kell gondoskodni. 
Hétvégi igénybevételnél, amennyiben meg tudtok egyezni, hogy átadjátok egymásnak a belépőt akkor, ha az igénylőket már regisztráltuk, lehetőség van az átadásra.

A belépőt egy nap több tag is használni tudja nincs létszám korlát. Azonban nagyon fontos, hogy a belépő átadásakor regisztrálni tudjuk az igénybe vevőket. További információt a belépő kiadójától kaphattok.

Az igények leadása Kovács Istvánnál.
                                     Kovacs.Istvan@aeroplex.com
                                     Mobil:            06-202435574
                                     Céges mobil:  0620-9224383