Állatkerti belépő

2011.08.09. 10:53

Örömmel tájékoztatjuk az RMFSZ tagságát,hogy a Fővárosi Állat és Növénykertbe egy darab éves un. Cégbérletet vásároltunk. A cégbérlet 2 felnőtt és 3 gyermek belépésre jogosít. Naponta kétszer lehet használni, tehát meg lehet oldani azt is, hogy egy család délelőtt a másik délután használja. 

FONTOS tudni: A vásárláskor külön felhívták a figyelmünket arra, hogy TILOS másolni, figyelnek mindenféle visszaélést vele és azonnal bevonják, ha észre veszik.

 
Kizárólag RMFSZ tagok, pártoló tagok részére!
 
Az állatkerti belépő igénylésének rendje:
 
- maximum 1 napra lehet a dolgozónál (kivéve a hétvége)
- a belépő átvételekor mobil elérhetőséget meg kell adni.
 
 Az igényeket írásban kell leadni lehetőség szerint 1 héttel előtte. Az azonos időpontra leadott igények elbírálásánál figyelembe kell venni az addigi felhasználás számát, előnyt élvez, aki kevesebbszer vette igénybe. (Mivel a belépő napi kétszeri belépésre jogosít, lehetőség van arra, hogy megbeszéljétek az esetleg a félnapos használatot. DE ebben az esetben is regisztrálni kell és megbeszélni ) Az azonos igénybevétellel rendelkezők közül az igénylés leadási időpontja a mérvadó.
Amennyiben a dolgozó a meghatározott időpontban nem szolgáltatja vissza a belépőt, úgy abban az évben kizárja magát a további igénybevételtől.
Amennyiben visszaélés miatt bevonják a belépőt, akkor a dolgozó a szakszervezet részére vásárol egy másik belépőt. Hétvégi igénybevételnél, amennyiben meg tudtok egyezni, hogy átadjátok egymásnak a belépőt akkor, ha az igénylésnél regisztráltatok és megbeszéltétek, lehetőség van az átadásra.
 
 
Az igények leadás:
Maplész mobil:   06-20-429-8831
Céges mobil:       06-20-565-4438
 
A belépők kiadási rendje:
Költözésig A épület 116 szoba, augusztus 15-től MOK (A volt Malév Oktatási Központ)
Hétfőtől – Péntekig                  8:00 – 12:00