Az idei első ülésen vettünk részt a a földi Kiszolgálás csoportnak. Az ülés legfontosabb témája a 96/67-es GH írányelv  módosítása ügyében folytatott ETF kampány elindítása volt. Egy többlépcsős kampányt indítottunk útjára amivel végre elindul az a munka amivel megmutathatjuk az ETF EU-n belüli szerepét, erejét. Az első lépés a hamarosan elkészülő levél lesz az EU Közlekedési Főbiztoshoz. Ami fontos, hogy végre nemcsak elemzünk, hanem komolyabb lépéseket is teszünk. Az elindított akció minden lépését - a kampány és ismertető anyagokat - már előre elkészítettük, és az ülésen validáltuk.

A többi napirendi pont:

  • Maintenance munkacsoport további lépései. A végéhez ér a kérdőívek kiértékelése, a Júniusi ülésen már a kérdőív szerinti problémakörökben tudjuk elindítani a munkát. AzITF Maintenance munkacsoport is június körül áll fel, ebben nemcsak Európa, hanem az egész világ karbantartásban működő ITF szakszervezetei lesznek benne, tudnak közös eszmecserét, segítséget, véleményt kérni és adni. 
  • Kisebb csomag kampány.
  • Hány fő kell egy repülőgép kiszolgálásához kampány
  • Légszennyezettség a repülőtéren

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr122705534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása