Munkaruha

2010.02.27. 09:16

Friss levél az Aeroplextől:

Tisztelt RMFSZ! Tisztelt RSZSZ!

 

Munkaruha ügyben az alábbiakról kívánom tájékoztatni Önöket!

  

  1. Azonnali intézkedésként a következő 2-3 napban elkészül egy lista a legsürgősebb esetek kezelésére. (a szakadt, használhatatlan ruhák, cipők cseréjére) A munkaruha raktárban lévő készlet erejéig teljesítjük, a munkavédelmi szempontból is kritikus, igényeket, a jövő hét folyamán. Figyelve a területek igényeinek egyforma kezelésére.  
  2. Második lépésként folyamatban van egy új munkaruha biztosítási rendszer kialakítása, mely egy jobb minőségű, új munkaruha kiválasztását, (bevonva a munkavédelmi megbízottakat a kiválasztási folyamatba) célozza meg május végéig. A folyamat része a Malév szerepének tisztázása az új munkaruha kiválasztásában/beszerzésében, remélhetőleg ez a jövő hét folyamán megtörténik.

  

Üdvözlettel:

Orbán László

HR Igazgató

Projektfüggő prémium

2010.02.25. 12:34

Mai napon a projektfüggő prémium ügyében a következő tájékoztatást kaptuk:

RMFSz/ACE
Rózsás Gyula Úr
Hortobágyi Ferenc Úr
Gengeliczky János Úr
RMFSz Ügyvivők
részére
  
Tárgy:2009. I. félévi projektfüggő prémium
  
Tisztelt Ügyvivő Urak!
 
Korábban már szóban tett ígéretünknek megfelelően az alábbiakról kívánom tájékoztatni Önöket. 
Tekintettel a 2009. I. félévének, mindenki számára ismert, rendkívül alacsony hangár terhelésére, Társaságunk nem javasolja a projektfüggő prémium kifizetését az irányító, (és támogató: logisztika, customer support) állomány részére.
A prémium alapját képező megtakarítások, (munkaóra, anyag) ilyen alacsony terhelés mellett nem mérhetőek objektíven, az erőforrások allokálása nem az egyes vonalak gazdasági és szakmai igényeit követte, hanem a teljes munkaerő foglalkoztatását. Így az egyes projektek munkaóra könyvelése nem felel meg a valós bedolgozásnak.
A projektfüggő prémium 2. féléves feltételeinek teljesülését vizsgáljuk projektenként, az elemzés március 31-ig készül el.
Budapest, 2010. február 25.
  
                                                                              Orbán László
                                                                                              Humán igazgató