Király József, a munkáltató új ajánlatát ismertette a mai napon: A tegnapi forduló után konzultált Vezérigazgató úrral, és bár jövőre is veszteséget kénytelen tervezni a vállalat, a megállapodás előmozdítása érdekében a következő javaslatot teszi:

III.         Sávosan, a jövedelmi szinthez viszonyítva differenciált elv szerint a juttatási ajánlat:
 
  • 800.001,- Ft-havi bruttó jövedelem felett 0 Ft.
  • bruttó havi 500.001-800.000,- Ft között az éves keret bruttó 210.000 Ft
  • bruttó havi 500.000,- Ft jövedelem alatt a teljes éves keret, azaz bruttó 420. 000,- Ft.
 és a 2011. évi keretről 2010. októberében kezdjük meg a tárgyalást.
 
Közöltük követelésünket változatlan formában továbbra is fenntartjuk, valamint azt is újra elmondtuk, hogy a legtöbbet a hajózók tették ebbe a keretbe, akiket a legnegatívabban érint, ezért a sávosan meghatározott kereteket nem tudják elfogadni.
Kisebb viták kialakultak a tárgyaláson, de lényegileg nem változtatott a folyamaton.  
A munkáltatói oldal, mint minden egyes tárgyaláson a „megállapodás előmozdítása érdelében” a következőkkel zárta a tárgyalást:
Kifejtették, hogy amennyiben nem születik megállapodás a keretösszegről, akkor 2010. évre a nyilatkoztatást nem tudja megkezdeni, ami veszélyezteti a 2010 évi cafeteria rendszer működését.
A következő forduló vasárnap 10:00.

A bejegyzés trackback címe:

https://rmfsz.blog.hu/api/trackback/id/tr141592898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása